PHOTO BOOTH

Är inte ledsen eller helt psykotisk bilden till trots. Vill visa vår superfina skjorta som finns både för dam & herr. 900 pix at Whyred. Ikväll har jag varit på Kantarellsoppa middags mys hos Nellan med Helena. Alltid lika härligt att hänga med dessa tjejer (och alltid lika god mat). Gör livet lite gladare och roligare liksom. Nu ska jag sova, de där 2 glasen av det goda vita gjorde sitt. Godnatt kära Ni!

SÖNDAG

Idag har vi tagit lång sovmorgon, ätit god frukost, fikat med Jons föräldrar, kikat på kläder, handlat inför veckan och lagat mat. Nu ska vi bara softa i soffan innan ny vecka kör igång igen. Trevlig söndagskväll från oss!

LEATHER PANTS

Monki tights med läder applikationer. Snygga men mindre bra i grenen då de har en tendens att åka ner en bit. Men ska man vara fin får man lida lite pin.

SHOES

BILDER FRÅN BUTIKEN MED NÅGRA AV VÅRA GULDKORN FÖR AW09.

NEWS

Glömt visa mitt senaste fynd, så här kommer den. Kavaj WHYRED, 450 kr, Freeport Kungsbacka.

NATTI NATTI

Tillbaka i GBG och trött efter intensiv jobbdag. Godnatt mina kära. Skickar er alla en puss!

LÖRDAG I KARLSTAD



Långt från Göteborgs puls befinner jag mig hos mor & far i Karlstad. I mammas allra läckraste fleece tröja (eller är det min gamla?) skålar vi in en mysig hemmakväll! GÖTT!

NEWS

Tights/byxor från Zara, 299 kr.

SOMMAR MINNEN SOM VÄRMER

TACK för en oförglömlig Kroatien resa. Love you!

WHYRED

Första påsen för säsongen är hemplockad! Vad som döljer sig i den hoppas jag kunna visa annan gång, det finns ju så mycket fint i butiken! Idag är jag trött och fortfarande lite små hängig av förkylning som inte vill ge med sig. Mannen är på golfresa och utanför regnar det. Då passar det utmärkt att slänga sig i soffan och ladda för morgondagens jobb och försäljning. Vi ses på Södra Larmgatan 13! God kväll!

RÄKOR, DET ÄR GÖTT!

Jag vet, jag är SÄMST på att uppdatera nu för tiden. Tror jag måste göra om bloggen på något sätt för att få lite mer inspiration att göra inlägg. Får lite skrivkramp. Har så mycket jag vill berätta om som händer hela tiden, men så lite ork att skriva ner det. Kanske blir det ändring, kanske inte. Butiksöppningen gick i alla fall hur bra som helst, och den ser helt fantastisk ut. Jag hoppas Göteborg tar oss till sina hjärtan! Carolina & Tobias bröllop var HELT FANTASTISKT. Vackra som få och allt var hur underbart som helst. Det kommer jag leva länga på! Grattis än en gång älsklingar! Tog tyvärr extremt lite bilder då Jon filmade och de jag tog blev inte superbra. Ångrar grymt mycket att det troligtvis inte finns en enda bild på mig med Carolina. :( Men men, jag har allt i mitt hjärta ändå! Återkommer med lite bilder på detta annan dag(de få som ändå gr att visa). Idag har jag i alla fall varit på räkkväll med mina tjejer i Götet, närmare bestämt Lella, Anna och Nellan. Supermysigt och görgott som vanligt. Anna åker snart tillbaka till Australien så det gäller att ta vara på alla tillfällen! Ni är så härliga och goa tjejer, love! Nu blir det sängen. Imorgon när jag vaknar kommer min kärlek hem från Italien. Jippi!  
Något gammalt kort på gänget, men vad gör det. Puss på Er och godnatt!

RSS 2.0