MYCKET ÄR DET & ROLIGT BLIR DET!!

Kanske en av de mest intensivaste veckorna på länge är på ingång. Ny butik ska öppnas och bästa vännen ska gifta sig! Kan det bli bättre än så? Neej, jag tror fasen inte det! Jag längtar så galet mycket till torsdag kväll då vi har party och premiär i butiken, lika mycket till jag går hem på fredag kväll (får då är det snart lördag), och sedan smäller det när Clerken blir Emanuelsson! WOW vilken vecka! Imorgon ska jag inte göra annat än sova, för utvilad är viktigt att vara inför en sådan här underbar vecka. Jag fortsätter med superlativen för det är en sak till jag är galet förtjust i, nämligen min underbara Jon som överraskade med tio rosor idag när jag kom hem från jobb. Jag älskar dig love! Livet är allt bra härligt. Tjing så länge vänner!

DRESS BLACK








GÖRTRÖTT

Första dagen på jobbet, på 4 veckor! Jepp det kändes kan jag lova och visst längtar jag tillbaka till Kroatien när jag går igenom alla tagna bilder. (Jag återkommer med ett längre inlägg om just den resan, för den förtjänar ett helt eget utrymme.) Men oj vad mycket roligt som händer framöver. 27 juli öppnar vi portarna på Södra Larmgatan 13! Jag kommer fortsätta tjata om jobb framöver, för förutom bröllop till helgen är det det som sker näst. Och det kommer bli GRYMT! Ikväll glömmer jag dock jobbet för några minuter, lutar huvudet på kudden, drömmer mig tillbaka till härliga dagar med goaste gänget och somnar med ett leende på läpparna. Tjing!

Ny klänning från WHYRED SS09 kollektion. Inhandlad för 500 kr på vår utförsäljning i GBG som håller på tom den 31 aug. Kostat 2500 kr så jag anser den vara ett superfynd! Kommer bäras på lördagens bröllop :)



HEMMA

Hade en helt fantastisk seglings semester i Kroatien med underbara vänner. Resan innehöll allt som en resa ska innehålla. Mer info kommer framöver. Jag är fortfarande på semester så långa inlägg är inte på schemat  :) Nu blir det mysdag i Götet och ikväll lite övning på sång inför Clerkens bröllop! Tjipp så länge!





RSS 2.0