KROATIEN HERE WE COME


Nu drar vi snart på årets mest efterlängtade resa! VARENDA dag ska tydligen bli enligt ovan, tråkigt! :)  Puss och hejdå

1:A SEMESTERVECKAN I BILDER

Först bar det av till Karlstad där vi mest hängde med familj. Här mysmiddag med hela familjen Lind. 

Bästa utsikten.

Mycket vin blev det i Karlstad. Pappa fyller på. 

Mmmm...

Vi skrattade så att tårarna rann under veckan! Fina mamma. 

Sedan blev det häng med tjejerna en hel dag, så härligt. Massa barn och finaste tjejerna. Här är kommande bruden Clerkestam. 

Tillsammans med fina Lella. 

Sedan bar det av till Österlen där Helena & Patrik blev herr & fru Tillman!

Vackra Helena som är den första brud jag sett som haft sandaler under klänningen! Coolt!


Vilken start på semestern, underbart! Nästa anhalt blir Kroatien med bästa vänner, men först en härlig vecka i Göteborg. Tjing så länge!

SEMESTER!!

Äntligen semester!! Helt underbart även om jag inte riktigt fattat det ännu. Men så har jag ju inte haft regelrätt semester på snart 4 år! Så denna är efterlängtad, minst sagt. Imorgon bär det av till första anhalten på dessa 4 veckor. Karlstadveckan, here we come!

Puss på Er från oss!

KARLSTAD BESÖK

Det blir långt mellan gångerna jag skriver nu. Och längre lär det bli då semestern är på ingång! Då ska jag koppla av som aldrig förr. Men mer om det en annan gång. I helgen som gick var jag alltså och hälsade på min kära familj i Värmland. Vi hade en lugn skön helg med grillning, shopping, vin, skratt och långa samtal. Underbart. Och snart bär det av till KD igen. Då under en längre period och förhoppningsvis med soliga fina dagar. Jag längtar!


Bror & far vid grillen. Mums!

Kusin Kalle och jag lekte med djuren. Goding. 

Maja skrattade lika mycket som jag, därav blev bilden suddig. Jag kallas nämilgen numera "korvbajs" av denna lilla dam. Detta då hon inte lärt sig att säga det i omvänd ordning ännu. Jag kan tänka mig att kallas vad som helst. Dessa skratt och leenden är livet!!

I KÄRLEKENS TECKEN

Igår hade jag och kärleken bestämt att vi skulle gå ut och äta. Något som inte händer allt för ofta konstigt nog. Varje gång är det precis lika mysigt, och igår var inget undantag. Bästaste kvällen! Vi valde Hello Monkey och fick en måltid som gav oss rysningar av välbehag. Sedan satt drack vi goda kalla öl och pratade i timmar under bar himmel. Vilken kväll! Nu bär det av till mina föräldrar i Karlstad, så vänner, ha en bra helg! 


Monkey Comb. Vilka smaker!


Lycklig. 


Världens bästa. Tack för en underbar kväll!


WHYRED GBG


Semestern är snart ett faktum (bara 6 dagar kvar att jobba!). Wiiiii!! Det ska bli helt underbart och jag längtar till både Karlstad och Kroatien så otroligt mycket! Att vi dessutom har flera bröllop,med Carolina och Tobbe i topp gör inte heller längtan mindre. Men så vet man ju att den där dagen när semstern tar slut kommer vilket alltid känns tungt. Men i år kommer den känslan bara innebära att jag har otroligt roligt jobb framför mig eftersom vi äntligen slår upp portarna på Södra Larmgatan. Det ska bli så otroligt spännande! Och vilken kollektion, AW09 är grym! Göteborg here we come!

RSS 2.0