NY VECKA

Så var det ny vecka på ingång. Och inte surar jag för det. Tvärtom.  För imorgon kommer kärleken hem igen och på fredag drar vi till Oslo och hälsar på bästaste vänner! En riktigt bra vecka att se fram emot helt enkelt. Nu ska jag få min skönhetssömn! Godnatt vänner!


LÖRDAGSMYS

Idag har jag jobbat hela dagen lång. Nu är jag trött som få och ska mysa ner mig i soffan med Pringles röret och Cola Zero. Gött ä dä! Har precis slängt i mig en burgare från Mc`Donalds. Men hur trött blev jag inte när tanten i kassan slängt ner en mellan pommes istället för den beställda och betalda stora! Men saker och ting kunde vara betydligt värre! Trevlig lördagskväll! 

SOMMAR FEELING

Hur mycket längtar jag inte till sommaren när jag tittar igenom förra årets tagna bilder. Detta är taget vid en av årets varmaste sommarkvällar nere vid sjön hos mor och far i Värmland.  Myggen surrade kring huvudet och jackan var långt uppdragen i halsen. Men vad gör det med en utsikt som denna! Totalt lugn och med kärleken bredvid mig var denna kväll definitivt en av förra årets bästa. Nästan så att jag vid tanken på detta minne börjar nynna på Ted Gärdestads "För kärlekens skull ". Svensk sommar när den är som allra bäst helt enkelt. 

"Clubmasters". Kolla in detta inlägg så förstår ni också varför jag väljer att lägga in detta just nu :) 
http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/2009/03/25/vinn-varens-rayban-hype/index.xml



NY JACKA PÅ PLATS



Lite väl ljus och halvtaskig bild. Men här är den i alla fall min nya sportiga vårjacka. Whyred har förmågan att göra både snygga och praktiska jackor med stilrena detaljer. Jag älskar som Ni kanske märkt guld. Så detaljerna på denna jackan passar mig alldeles utmärkt. Nu ska jag fortsätta kvällen i soffan med mina två kärlekar, Jon och Fazer choklad. God kväll kära vänner!

NY JACKA PÅ INGÅNG

Insåg härom dagen att jag inte har någon bra och mer vardaglig jacka nu till våren. Så idag tog jag och beställde hem denna fina. Dock i mörkblått och med gulddetaljer, kommer bli kanon till alla söndagspromenader! 

Bild www.whyred.com



SKÖNA SÖNDAG

Söndagar brukar vara städdag och fixardag. Idag fixade vi "bara" lite smått här hemma med saker vi allt för länge väntat med. Sedan njöt vi och firade vår insats med en kaffe och shopping. Så underbart att långsamt strosa runt på stan med en god kaffe i handen. Slippa trängas och stressa i butikerna och istället njuta av att vara ledig. Ibland behövs det så små medel för att bli riktigt avslappnad och må gott! Kvällen avslutades med middag hos kärlekens föräldrar, gott och mysigt! Nu Beck och sedan sängen. Godnatt!

EYEBROWS

Varje månad unnar jag mig en liten behandling i form av färgning och plockning av mina ögonbryn. Absolut bäst i Göteborg är Caroline på IKON. Blir alltid nöjd, så också denna gång. 

PERFECT POLISH



Ja, jag är allvarlig när jag tycker att det här nagellacket är värt att visa upp. Och ja, jag tillhör dem som genuint tycker det är kul när vårfärgerna trillar in i butik. Detta har nämligen den där perfekta aprikosbeige nyansen som jag vill bära hela våren och sommaren!  Lynn heter färgen och märket är givetvis Make Up Store.

TRÄNING

Så har jag tränat mitt första pass sedan några månader tillbaka tillsammans med kärleken. Gött och jäkligt jobbigt. Är man otränad så är man, men åh vad skönt att ha kommit igång igen! Säger jag efter en enstaka gång, men nu känns det i hela kroppen och jag vill verkligen komma in i min gamla träningsrytm! Det kommer att ta ett tag att återvända. Oftast är det där skon klämmer, att det inte är någon rutin. Och att det är extremt tungt till en början. Men nu ska det motiveras på hög nivå så jag kommer in i hjulet igen! Imorgon blir det morgonpromenad. Jepp, så får det bli. God kväll!

BLOGGTORKA VS TRÖTTHET

Efter en underbar helg i Karlstad som innehöll allt jag hoppades på har jag fått lite av vad man kallar bloggtorka. Eller kallas det trötthet? Seg som kola ligger jag nu i sängen och försöker komma på något att skriva om. Har nog glömt att nämna att min vän Sofia fått en liten son, Sigvard (för ca en månad sedan). Han var en supersöt liten krabat som jag fick träffa för första gången igår! Mina vänner i Karlstad saknar jag ju alltid, och ännu mera nu när jag fått träffa dem en sväng! Men det bästa av allt är ändå att det alltid känns som igår när vi väl träffas. Men det är väl också det som kallas vänskap!? Sov gott alla mina bästaste av bästa vänner! Ni är fantastiska.

VINTERLAND

Idag är det helt fantastiskt väder. Klarblå himmel och strålande sol som reflekteras i den vita snön. Fantastiskt! Jag och kärleken tog oss iväg på en skidtur. Jises vad jobbigt och svettigt. Men helt klart bra träning, och väldigt mysigt! Nu väntas det våffellunch med mormor och morfar. Gött ä dä!

MITT I LUGNETS HJÄRTA

Hur skönt är det inte att vakna av att vara totalt utvilad. Och hur skönt är det inte sedan att det har varit tyst utanför fönstret, HELA natten. Att sedan få gå ner i köket, tända spisen och äta långfrukost med familjen är bland det mysigaste som finns. Såklart pratar jag om en av mina favorit platser, hemma hos mor och far på gården i Bjurerud. Kärlek är bara förnamnet. Lugnet har flyttat in i kropp och själ.

Karlstad har definitivt sina pärlor, dock var jag på Bergviks köpcenter idag på en kortvisit, det stället är inte någonstans en höjdare. Nej, tacka vet jag Karlstad city, där är det både mysigare och mycket trevligare! Där blir det lunch på måndag med vännerna. Längtar.

Nu vankas det eftermiddagsvila(hur skönt är inte det!). Sedan blir det champange(födelsedagar som firas i efterskott), middag och schlagerfestival final! Jag mår bra, riktigt bra.

CHARLESTOWN

Idag är jag glad trots massa snö som yr ner. Jag hade ju precis fått mina första vårkänslor och så blir det så här. Men men..snart så. Anledningen till att jag är så glad är att jag och kärleken åker till Karlstad och mina föräldrar imorgon. Saknar dem enormt mycket,så det ska bli underbart att få komma hem! Och så får jag förhoppningsvis träffa några av mina fina vänner! Ser med glädje fram emot en lugn, mysig och härlig helg i Karlstad. Nu ska John Blund få göra sitt. Godnatt!

I´M IN LOVE WITH STELLA AW09


Ursäkta språket men, jag vill ta mig f-n ha allt! Och detta ovan är bara en bråkdel. Helt outstanding är hon denna Stella McCartney! Kavajerna, byxorna/tightsen, väskorna, skorna..Love love love!!

VÅR KÄNSLOR

Varje år ungefär vid den här tiden börjar kropp och sinne längta efter vår och sommar. Uteserveringar, tunnare kläder och ett varmare klimat. Det blir lättare att ta sig ur sängen på morgonen och kvällarna blir längre och ljusare. Allt blir liksom lite enklare och lite roligare! Längtar till premiär grillkväll hos Lella&Erik, till första kalla ölen på en av stans uteserveringar samt till jag äntligen får börja använda min nya jacka. Längtar också till när det inte längre tar emot att gå min morgonpromenad pga av snöslask eller regn utan när det bara är en ren fröjd. Fågelkvitter, gröna träd och morgonsol. Underbart! Och inte minst längtar jag till Anna är hemma igen, en viss seglarsemester med dem bästa och till ett bröllop som inte kan bli annat än fantastiskt. Jises vad jag längtar till massa, det verkar bli en härlig period att se fram emot! Så skynda att komma kära vår, du är efterlängtad. 

LIFE WILL SMILE FOR YOU

Fick inte till någon bättre posebild, men ville visa vad snygg den nya kavajen är! Nu blir det åter middag med goda vänner och jag är på ett alldeles strålande humör. På återseeende. 

KÄRLEKSPRESENT

Idag fick jag en superfin present av kärleken! TACK bästa!! Jag har spanat på den ett tag och nu hänger den äntligen i min garderob. Blir nog premiär redan ikväll. :)

KLÄNNING SÖKES

Jag och min kärlek har blivit bjudna på bröllop där långklänning är dresscode. Inget som jag äger tyvärr. Har letat överallt men hittar inte en enda som jag känner "är jag". Förra året fanns det hur mycket långklänningar som helst i butikerna. Men i år när jag behöver en, då är det inte på tapeten längre. Skulle vilja ha något i stil med ovan bild(som för övrigt är en Chloé). Bohemchict! Imorgon blir det shoppingrunda. Nu ska jag njuta av att det är fredag och snart bege mig hem till goda vänner på middag! So long!

Bild lånad från my.opera.com



KÄRLEK

Jag har alltid varit den som trott på den eviga kärleken. Alltid påstått inför andra att den rätta finns, för oss alla. Ibland har jag tvivlat, men återfått min tro genom underbara vänner och familj. För nu drygt två år sedan mötte jag min STORA kärlek. Aldrig tidigare hade jag känt mig så lugn och säker så tidigt. Att det var rätt, det var det aldrig några tvivel om.

Känslorna när man älskar någon, ja på riktigt, är oförklarbara men samtidigt så självklara. 

KÄRLEK för mig är att ständigt gå runt med ett leende på läpparna utan att riktigt veta varför, att skratta när jag sitter själv bland andra bara för att jag kommer på något som HAN har gjort eller sagt, att alltid somna gott, att alltid sakna honom när han inte är med, att kunna vara ledsen och resa sig tillsammans, att tänka på honom varje gång telefonen ringer eller ett sms kommer, tryggheten, att bli lika glad varje gång jag ser honom, att älskas ovillkorligt, att skratta tillsammans, att veta att jag har hans hjärta i mina händer, att upptäcka nya sidor varje dag, att vara tysta tillsammans, att ligga på hans bröst och känna hur hans hjärta slå, att veta att det är vi. 

För evigt. 


NYTT I GARDEROBEN

Måste bara visa mina senaste erövringar. Skorna från utförsäljningen (de till vänster) är snygga till allt. De andra från Freeport med snyggaste gulddragkedjan sköna att jobba i. Och halsduken/ponchon även den från utförsäljningen passar till det mesta. Bra köp helt enkelt! 

RSS 2.0