MÖHIPPA FÖR CAROLINA












Jag har haft världens bästa helg, utan att överdriva. Möhippan för älskade Carolina ägde äntligen rum. Och vilken dag det blev! Solgudarna hade först och främst gjort sitt, tackar för det. Första anhalt blev Ästad Gård. En fantastisk plats där vi hade fångarna på gården aktiviteter i drygt två timmar. Sedan gottade vi oss i underbara omgivningar, badade och bastade. Dit kommer vi återvända! Nästa stopp blev skivinspelning. Äntligen fick hon sin Idol uttagning i Orup tappning! Middagen ägde rum hos Lella. Otroligt lyckat, oj vad kul vi hade! Carolina strålade verkligen i sin röda klänning. Sista stoppet för dagen blev Push. Här dracks det och dansades långt in på småtimmarna. Tack ALLA som gjorde denna dag till en underbar upplevelse. Carolina, VI ÄLSKAR DIG! 


SNYGGAST

Du är så fin så det gör ont. Min alldeles egna midsommar pälskling :)

TRÖTTER

Efter en intensiv helg har jag idag i stort sett bara slappat. Tog en "paus" och städade hela lägenheten, tvättade samt handlade. Annars har jag antingen legat framför teven eller suttit framför datorn. Hade tänkt mig att gå en riktigt lång promenad idag, men min trötthet tog över. Ibland ska man lyssna på sin kropp säger pappa! :) Har förresten totalt fastnat i serien The City. Såg 5 program på raken idag.Vet inte om det är kläderna, utseendet, NY eller intrigerna som fängslar mig mest. Vet bara att jag är fast. Nu blir det snart sängen för ny vecka väntar! 



Bilder från MTV.com. The City. 

MIDSOMMAR I BILDER











Tack alla inblandade för en fin dag och tack Lella&Erik! PUSS


GLAD MIDSOMMAR

Vad härligt, idag är det en av årets roligaste dagar. Alla är på gott humör och det serveras mat, dryck, lekar och musik hela dagen lång. Vilken fest! Midsommar har alltid varit något speciellt för mig. På vår släktgård är det varje år stort midsommarfirande och ungefär 70 personer brukar dyka upp för att fira tillsammans. Dans kring stången, tipspromenad och dans på logen. Idylliskt så det förslår. Jag själv har inte firat i Bjurerud på flera år, och inte så i år heller. För idag beger vi oss hem till makarna Forslunds. Och av vad jag såg igår kväll verkar det bli en alldeles fantastisk tillställning! Vädret ser dystert ut men vad gör det. Strålande humör slår både regn och rusk. Och med mina nyinhandlade stövlar står jag redo att möta dagens alla upplevelser. GLAD MIDSOMMAR bästaste vänner!  

STYLE

Precis så här önskar jag att jag var stylad då och då (eller ja, jämt!). Kläderna är helt min stil, dock inte plånbokens. Här stylat av den helt fantastiskt duktiga Emmanuell Alt. GE MIG!

SHOPPINGSUG

Jag har blivit besatt av armband. Tittar varje dag på nya, endast på nätet, känns som de bästa finns att finna där. Nu funderar jag på att beställa hem ett till av CC Skyes fina screw armband. Äger det svarta, men kanske skulle det orange eller det gröna bli ett bra komplement? Nu trillar ögonen snart ut,dags att bege sig till sängen. 





HAIRSTYLE

Om några veckor ska jag iväg till Tempel Lounge och fixa mitt barr inför sommaren. Fortsätter med mitt ljusa under sommaren och tänkte sedan gå över till mera chokladbrunt igen. Ljus choklad med guldiga toner. Nedan ser ni Mini Anden (som för övrigt är en av Sveriges absolut snyggaste modeller) lite så som jag tänker före och efter. Vad tror Ni?


Före


Efter

SEG I KOLAN

Trött som bara den efter en lång dag med förberedelse för utförsäljning inne i Göteborg. Tillsammans med 2 fantastiskt fina svenska barnmärken (Franka och Monamici) huserar vi på Kaserntorget under en veckas tid. Jag håller tummarna för att tjejer (och killar) strömmar till butiken och shoppar ur våra fina kollektioner. Nu ska jag snart slänga mig i sängen. Vädret är ju inte precis upplyftande, men idag passar det mig utmärkt. Dock längtar jag väldigt mycket till vår semester i juli. Första veckan ska spenderas i Karlstad hemma hos mina föräldrar. Då ska jag njuta sittandes på terassen med nedan utsikt! Mer rogivande kan det knappast bli! Godnatt vänner. 




INTE PÅ G

Som Ni har märkt har jag inte varit allt för aktiv på senaste tiden. Det har helt enkelt varit för mycket att göra, både hemma och på jobb. Och så verkar det bli ett tag framöver. Men när lusten faller på ska jag skriva några rader eller slänga in lite kort. Tills dess..ha´t gött och må gott! Puss


Idag bjöd min kollega Elin på dessa goda röda. MUMS!! Man får försöka ta sommaren till sig, när den själv lyser med sin frånvaro!


Måste även visa våra nya fina bordsunderlägg som jag haffade på stan igår. Nice!

HELGEN


Helgen som gick var helt fantastisk. Jobbade lördag dag men kvällen var desto bättre. Hamnade på storan med kärleken och härliga vänner. Begav oss till Peacock där vi inte blev särskilt långvariga, vi var totalt slut och ville vara fräscha på söndagen. Vaknade av klockan, åt en snabb frukost och begav oss till Smitten, årets första riktiga Sverige solning och Jons första bad! Underbart är förnamnet! Vi styrde sedan vår färd mot Erik och Helena och avslutade dagen på bästa tänkbara sätt. Med hjälp av deras båt tog vi oss till en alldeles "egen" ö där vi grillade hamburgare och myste. Vilken kväll!! Ville aldrig att den skulle ta slut. Hoppas på lika fint till helgen som kommer! So long!


RSS 2.0