NIGHT OUT


Nu går vi ner på stan, käkar och sedan bär det av till Peacock..ses i vimlet!

NEW BRACELET


Har under en tid letat efter ett nytt armband som matchar mina redan befintliga i guld och svart. Älskar mitt CC Skye med nitar, och fortsätter nu i samma stil. Beställde detta idag och väntar nu med spänning på leverans (och att det passar!). Armbandet är av märket House of Harlow och designer är ingen mindre än Nicole Riche. Trevlig fredagskväll! 

LYCKANS DAGAR

En del dagar är inte andra lika och idag är det precis en sådan dag. För vissa dagar känns det som om allt har en betydelse, att livet precis har fått en större mening. Mitt hjärta slår extra slag för alla mina underbara vänner, för en familj som är mer och lite därtill och för min kärlek som gör varje dag till världens bästa. Nyper mig i armen, för inte kan väl livet vara så här härligt en vanlig sketen onsdag när inget speciellt har hänt? Men det kanske är just det som är det fina, att känna glädje och kärlek, oavsett dag eller tillfälle. Jag känner mig oerhört lyckligt lottad, att jag får uppleva livets mest fantastiska dagar. Och att jag har människor runt omkring mig som jag älskar villkorslöst. Ibland känns det som om all kärlek liksom bubblar över, och jag vet inte riktigt hur jag ska få utlopp för alla mina känslor. Bägaren rinner över, tårarna kommer, inte av sorg, bara av lycka. Och efter ett tag känner jag mig alldeles utmattad, men hjärtat slår fortfarande det där extra lilla slaget. Och visst är det så, att man aldrig kan säga jag älskar dig tillräckligt mycket till sina nära och kära. Så, jag älskar Er, ni är mitt allt! Nu ska jag krypa ner bredvid min alldeles egna glädjekälla, bli omfamnad och bubbla över precis hur mycket jag vill. 

KARLSTAD

Jag och mamma tillsammans med underbara kusiner. 

Maja I love u!

Finaste moster med bästaste Kalle & Maja. 


På söndagen blev det förlovningsfest för bror med fästmö. Mysigt!

Pappa med de nyförlovade.

Kärleken hjälper till. 

Älskade farmor med mamma.

Försöker sammanfatta helgen i bilder istället för ord. Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att den var härligt rolig, mysig och alldeles för kort. Den kan även sammanfattas med ett enda ord, KÄRLEK! Det finns inga ord som beskriver min kärlek till er alla. Längtar redan tillbaka! 

GÅRDAGS KVÄLLEN

Igår invigde vi Trädgår´n och dess uteservering tillsammans med härliga polare. Vilket ställe(läs uteservering), det skulle kunna bli riktigt bra! Dansade och sjöng med Katrin, skrattade så att tårarna rann samt drack en hel del kalla öl. En riktigt bra kväll som slutade med att jag somnade innan jag la huvudet på kudden. Inte lika stark idag dock, men det var det värt. Jonas Mattssons fester är alltid bra! Idag har jag jobbat, tvättat, handlat och nu ska det packas. Familjehelg i Karlstad väntar, ska bli såå mysigt! Ha en härlig helg allesammans. Kramar

HÄLJA

Vi har haft en helt fantastisk ledig helg. Den började med att Magnus & Lisa kom på besök. Vi myste till det hemma med pizza och öl och gick sedan på Push terass invigning. Grymt trevligt! Var så härligt att få träffa min bror igen, önskar vi sågs oftare. Efter en mysig frukost stund vinkade vi av vårt besök och åkte mot nya äventyr. Bröllopshelgen var verkligen fantastisk. God mat, kärlek, härligt sällskap och dans natten lång. Och klänningen satt där den skulle, trivdes verkligen! Sankt Jörgen Park Resort var  för övrigt platsen där bröllopsfesten hölls och där vi övernattade, ett helt fantastisk designhotell med en underbar spa avdelning. Dit kommer vi återvända, alla gånger. Vilken helg! Nedan följer lite bilder.


På Push med bästa bror. 


Lisa njöt av goda drycker.


Time for wedding.

Ett lyckligt par stiger ut som man och fru. Notera duvorna i buren som  
de sedan släppte iväg! Detaljerna var otroliga. 
  

Fantastiska blommor fanns överallt. Detta mötte oss utanför hotellet.Så vackert!



SLÄKT BESÖK

Idag kommer min bror Magnus och hans tjej Lisa, ska bli så otroligt mysigt att få rå om dem en kväll! Var som sagt 4 månader sedan sist vi sågs då de varit ute på jorden runt resa, för andra gången! Lyx. Ikväll blir det käk och mys hemma då vi även ska fira att Magnus&Lisa förlovat sig! Sedan blir det en liten sväng till Push Terrace Party, kul! Är extremt trött idag (kan bero på den tidiga morgon promenaden) så det blir lugnt för min del. Vill dessutom vara fräsh imorgon då vi åker relativt tidigt. Ser fram emot en helg med mycket kärlek! Puss

KLIRRAT

Äntligen är allt fixat inför helgens bröllop. Idag köpte jag den sista detaljen till klänningen, nämligen en superbra och riktigt snygg bikini överdel. Ja det låter nog konstigt, men den är helt perfekt. Ville ha något som håller boobisarna på plats, en tub liknande bh. Trodde dock inte att jag skulle springa på precis en sådan i första butiken. Så det blev ett snabbt köp, perfekt. Ni får se den på framöver. Grym också eftersom jag efter bröllopet kan använda den så som den är tänkt. Har precis avlutat städning då bror med fästmö kommer imorgon e.m på en snabbvisit. Så kul då jag inte träffat dem på över 4 månader!! Nu blir det att slå in bröllopspresent,  måla naglar, ringa mamma och lägga mig i tid (vem lurar jag?).


På klassiska Wolford hittade jag bikini överdelen jag köpte, dom hade flera grymma lösningar för figuren. Och mycket bra och kunnig personal! Dit kommer jag återvända. 

Måste även visa det fina handgjorda hårspännet jag köpte på Miss Ragtime igår. 

FINALLY



Nu är det äntligen slut på den här klänning historien, för nu hänger den slutligen i min garderob. Och jag lovar, ingen bild kan ge den rättvisa. Tyget är helt fantastiskt! Känner mig nästan lite förälskad i denna skapelse. Skulle vilja påstå att jag utan tvekan jobbar för helt rätt märke!! Första bilden är tagen från lookbook, den andra tog jag idag, bara för att Ni skulle få se mönstret något bättre. Självklart lägger jag ut en bild längre fram när jag har den på. Clerken vad tror du, funkar på Ert bröllop?

LOKALISERAD

Herregud, det har blivit en riktig följetong med denna klänning. Ha ha ha. Lite spännande och skräckslaget på en och samma gång. Men vill man vara fin ska man lida pin, eller hur var det!? Klänningen är som sagt hittad i Varberg, skickas nu till Götet och förhoppningsvis i mina ägor imorgon e.m. Annars... Hoppas nu att den är värd all väntan och allt nagelbitande! Jag lovar att ta kort och visa den på, så att Ni förstår varför jag tjötar på så om detta. Hej så länge!

AVREAGERAD

Ännu ingen klänning, men ett spår på var den kan befinna sig. Den är levererad i Varberg, troligtvis till lagret i fredags. Alltså till helt fel adress, bra UPS. Men när jag fick reda på detta hade lagerkillarna redan gett sig för dagen. Så om den verkligen finns där och inte är tillbaka skickad till Danmark återstår att se. Jag kommer inte sova gott  och jag kommer be hela natten för att den finns kvar. OM den nu gör det, då är den praktiskt taget hos mig. Så hjälp mig nu och håll era tummar! Hela den här klännings historien har tagit lite väl mycket tid och energi, så jag avreagerade mig på ett Body Combat pass nu på kvälls kvisten. Skönt. 

SKET VÄNTAN

Och så blev jag så där jäkla supernervig för klänningen som jag fasat för! Den beställda är alltså INTE på plats och nu är det bara 5 dagar kvar till bröllopet! Jag går med en stor klump i magen eftersom den är skickad men troligtvis kommit bort med budet. Hur fasen ska jag nu hinna hitta en annan, som är snygg och dessutom passar mig? Kanske peace of a cake för många, panik för mig. Jag är ALLTID förberedd innan jag ska gå på sådana här tillställningar. Fan också. Trodde jag skulle få koppla av på min lediga dag, istället får det bli klänning jakt mellan tvätt, matlagning och träning. Inte alls avkopplande. Inte alls. 

LÖRDAGS KVÄLLEN

Efter en lång dag på jobbet utan mat (då köerna till resturangerna var enorma och jag glömt matlåda)  var jag helt utmattad. Så softar kväll hos Helena i Hovås tillsammans med henne, Johanna och dessa två underbara djur kunde inte ha suttit bättre. Det blev långpromenad, grillning, film och mys i soffan. Som Ni ser delade jag plats med dessa godingar, så himla härligt! Djur är verkligen helt fantastiska. Så tack alla för en kalaskväll. Nu blir det söndagsmys med kärleken!


COLOUR


Så blev det äntligen av. Igår var jag åter hos frisören för att försöka få rätta på det hela. Och han lyckades riktigt bra tycker jag! Nu är jag sommar ljus, nu fattas bara själva sommaren. 

LÄNGTAN

Nybadad. Naxos 2007. 

Snart är det sommar 2009, och då blir det Kroatien som får agera bakgrund. Oj vad jag längtar. Med bästa vänner kommer vi segla runt i en veckas tid. Då blir det många salta dopp och mycket gott att äta & dricka. Dessutom lyx att få vara med sina vänner under sådana förhållanden! Åh det kommer bli så grymt! Dobra večer! 

RSS 2.0