TRÖTT

Trött men ack så nöjd med den pågående utförsäljningen! Massor av fina saker kvar, hoppas alla göteborgare förstår det! Fick in grymma skor idag som jag norpade, nu är bara frågan om jag verkligen behöver ett par till!? Skor kan man väl aldrig få nog av? Får ta mig en funderare till. Nu säger kroppen ifrån, så dags att ta kvällen! Godnatt. 

WORK

Just nu mer eller mindre lever jag på Magasinsgatan i och med Whyreds utförsäljning. Härlig respons och trevliga kunder gör mina dagar som är långa mycket kortare! Kul! Bloggen får ingen tid denna vecka. Återkommer så snart både inspiration och tankar är på sin plats igen. So long!

CLEARANCE


MOOD

Så var helgen på ingång och jag är ärligt talat tröttare än någonsin. Hur kul det än må vara att fixa och trixa på jobbet är mina krafter som bortblåsta för tillfället. Nu blir det en sväng på Storan där Toyota har Pre-launch av sin nya bil IQ. Dessutom kommer bästaste Carolina på besök under helgen. Så krafterna är snart på sin plats igen. Helg är alltid helg, och ni vet ju vid det här laget vad jag tycker om fredagar. 

HAIR


Ge mig frisyren och färgen! Tack. 

WHYRED CLEARENCE

Då var allt snart klirrat inför vår grymma utförsäljning i Göteborg med smygstart tisdagen den 24 februari klockan 18-21! Mer info släpper jag snart här på bloggen! Nu är det bara några saker till som ska fixas innan allt blir så perfekt som jag vill ha det. Back to work. 

MELIA IS MINE


Yes! Jackan fanns kvar och hänger nu i min garderob och väntar på att bli framplockad till första bästa vårdag! Den är fantastisk. 

Måndag

Idag stod de ledig i kalendern. Inte helt fel en måndag. Förutom att jag "bara varit" har jag även passat på att uträtta lite ärenden. Ny mobil har bland annat införskaffats. Bond mobilen tydligen. Så nu kilar jag och 007 stadigt ett tag framöver. 

Style


Mycket mode nu, men den här tjejen har många säkra kort i bakfickan. Denna gång var inget undantag. 

WHYRED AW09


Fantastisk kollektion med massor av plagg som väcker ha begär utöver det vanliga. Jag säger bara skorna, SKORNA!! Well done. 

Images Courtesy of Fashion Week by Berns. Property of Berns Salonger/Photos by Kristian Loveborg.

Morgon stund


Morgon promenad i vackra Göteborg. I stort sett ensam på kullerstensgator och i Slottsskogen njöt jag i fulla drag när dagen, solen och staden vaknade till liv. Dagen kunde inte ha börjat bättre. 

Fredags feeling

Är det inte något speciellt med fredagar!? Känns som om människor som jag möter är lite gladare än vanligt inför helgen. Lite mindre bekymmersamma om sådant som annars tynger dem. Köper lite extra göttigt till fredagsmyset även om plånboken inte alltid tillåter. Ler åt andra och ber till och med om ursäkt om det stöter ihop med någon av misstag. Eller är det bara jag som går upp ur sängen med lite lättare steg och känner mig upprymd.  Är fredags feeling kanske ett fenomen vi alla är drabbade av, på ett eller annat sätt? Oavsett fortsätter jag att njuta av mina fredags feelings och ser fram emot en smashing helg!

Mocka dröm


Först hade jag denna grymma vårjacka i min hand. Valde sedan att inte behålla den. Nu har jag ångrat mig och beställt den igen. Håller tummarna för att den fortfarande finns kvar och slutligen blir min!

Bild tagen från  www.whyred.com


Grym låt och video

http://www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A

New shoes


Tankar

När jag vill samla mina tankar är ett av de bästa sätten för mig att ta en promenad. Gärna tidigt på morgonen eller något senare på kvällen. Det är något magiskt med dessa stunder. Tankarna leker fritt i mitt sinne och jag känner mig så otroligt lätt och fri på ett sätt som är svårt att förklara. Bara det att se solen gå upp på morgonen, eller att få se månen ta sin form om kvällen. Trots trafik och andra människor är jag inne i min egen lilla värld. Där är allt möjligt, och de bästa av mina ideér och lösningar har tillkommit under dessa stunder. På senare tid har jag glömt bort hur skönt och avkopplande jag tycker detta är ( vilket också kan kallas lat). Men idag tog jag mig i kragen och är nu fullt bestämd över att återuppta mina gamla goda vanor. För känslan av att ha fått frisk luft, motion och rensat mitt huvud, är värt alla trötta mornar och sega kvällar. Nu ska jag njuta av egen gjord broccolisoppa uppkrupen under filten i soffan. God kväll! 

Längtan


Då min familj bor i Karlstad kan min längtan till dem ibland bli i stort sett olidlig. Men med bilder blir saknaden något mindre, men kärleken bara större till dem och denna underbara plats kallad Bjurerud.

Drop it

Ibland blir jag bara så sjukt trött på mig själv. Vissa skulle nog både le och skratta om de visste att det är en kavaj som skapar dessa känslor. Men att få fläckar första kvällen på sin nya fina gröna kavaj, och sen trots att det är kemtvätt, försöka ta bort de nya fläckarna med varmt vatten efterföljande dag är allt annat än smart. Irritationen är ett faktum. Men vad tusan tänker jag sen. Jag och kärleken hade en helt fantastisk kväll med våra fina vänner. Det är bara att droppa och gå vidare. Länge leve kemtvätt och bästaste vänner! 

Partiiii...

Tjoho! Idag blir det en sväng nere på stan i goda vänners lag! Ska bland annat fira mig och kärleken. Supertrevligt. Nu blir det den sedvanliga provningen av outfit. Brukar ta sin tid :-) 

In i dimman..Ciao!

Let´s go!

" Jag tror fasen jag ska börja blogga"

Så började det hela och här är jag nu. Mestadels startar jag denna blogg för mig själv då jag känner ett behov av att ibland uttrycka mig skriftligt och bildligt. Detta blir i mångt och mycket min dagbok. Livet, kärlek, familj, vänner, mode, you name it! 


RSS 2.0