VALBORG


Efter att ha jobbat med inventering unnade jag mig själv en stor kall idag (den var så god att jag inte hann fota innan den var uppdrucken). På Storans uteservering njöt jag av solens nedgång. En mysig och härlig kväll som nu ska avslutas i soffan innan sängdags. 

"Sköna maj välkommen till vår bygd igen"...

Om natten

Om natten drömmer jag om dig
Känns som om du sitter intill mig

Om dagen tittar jag upp mot himlen blå
Tänker på tiden då jag och min bror var små

Alltid så hängiven du var
Ett gott och varmt minne jag av dig har

Visst, Du hade sidor som var mindre bra
Precis som alla människor ska ha

Men ditt hjärta var stort och rött
Jag känner mig hedrad att jag dig fått mött

Du grät till mitt inspelade band
Torkade bort tårarna med din gamla hand

Sista gången vi sågs sa Du att du älskade mig
Jag log, tog din hand och sa detsamma till dig

Du plötsligt men ändå väntat till himlen for
Du nu lycklig i Nangijala bor
 
I min dröm du sa att du min skyddsängel är
Ibland känner jag verkligen att du är här

Du stryker mig vant över kinden 
Lätt som en fjäder i vinden

Leder mig genom livets alla dar
Jag är mer än glad att jag dig där uppe har

Så länge jag minns lever du



NY DAG NYA TAG

Igår var som sagt inte min bästa dag. Skulle väl kanske inte vilja påstå att denna dagen var särskilt toppen heller, men bättre vilket känns gött. Nya tag helt enkelt. Inte fått tag i min frisör trots att jag ringt , men jag hoppas på bättre framgång imorgon. MÅSTE göra om färgen, trivs inte alls. Så därför inga kort på ett tag, i alla fall inte på mig. Min kärlek hade städat så fint när jag kom hem idag, så jag erbjöd mig utan protester att laga mat. Så nu har vi ätit gott, avslutat med Tip Top (nougaten är inte tråkig!!) och nu blir det tidigt i säng. Imorgon bjuder dagen på inventering. Godnatt!

KNASIG

Efter en helt fantastisk helg med massa tjejsnack, party och mys (tack alla godingar!!) blev det igår åter igen vardag. I och för sig var jag ledig vilket var skönt. Men det kanske var den sämsta dagen på länge. Kände mig ledsen hela dagen trots att kärleken gick tidigt och var hemma hela eftermiddagen. Mitt hår blev misslyckat hos frisören (måste göras om) och allergin var värre än någonsin. Ingen bra dag helt enkelt. Ser fram emot bättre dagar.  Hej så länge!

MORGONSTUND HAR GULD I MUN?

Hur härligt det än må vara att vakna till strålande solsken, så behöver väl detta inte hända klockan 07:00 en lördag! Lyckades dock(tror jag) somna om till ca 8. Sen var det bara att gå upp. Börjar jag bli gammal? Eller är det min allergi som håller mig vaken när jag helst inte vill? Eller är det att Karlstad tjejerna är här och att vi har en underbar dag att vänta? Oavsett är jag nu vaken och ser fram emot en härligt solig dag tillsammans med bästa vänner. Återkommer med kort efter helgens slut. Ha en helt underbar lördag!

FRIDAY IT IS

ÄNTLIGEN är det fredag och äntligen kommer tjejerna! Åh så kul det ska bli (börjar jag bli tjatig?). Vi ses så sällan och en hel helg är verkligen lyx med stort L! Längtar tills ikväll då jag får krama om alla fina. Nu blir det jobb i några timmar, sedan fix av ögonbryn, födelsedagskalajs och slutligen dejt med tjejerna. En minst sagt härlig dag väntar! Happy friday!

CLUBMASTERS

Här har Ni mig (i något konstig min) i de nya brillorna jag vann för ett tag sedan. Kommer använda dom en hel del, speciellt tillsammans med svarta detaljer. Då gör sig det röda allra bäst! Kul med ny modell och färg tycker jag! Tack Veckorevyn! 

BÄSTA HELG PÅ INGÅNG

Så var det torsdag och det vill säga en dag kvar tills godingarna från Karlstad och Oslo dyker upp. Gissa om jag längtar! 
Att det sedan ska bli 19-22 grader i helgen med strålande sol gör ju inte saken sämre direkt. Shopping, grillning, drycker i alla dess slag och utgång står på schemat. Går att sammanfatta med ett ord, GRYMT! Nu hoppas jag på att det är mycket att göra på jobbet idag så dagen springer iväg. 

KLÄNNING FUNNEN

Så har jag troligtvis(ej provad ännu) hittat långklänning till det kommande bröllopet. Yeay! I dagarna ankommer den, så jag håller tummarna att den ska passa. Jag visar den så snart jag har den i mina ägor. Varifrån den är ska inte vara för svårt att gissa om Ni följt min blogg. Nu ska jag återgå till horisontalt läge och fortsätta mumsa på Geisha. Ciao!

SLEEPING BEAUTY

Min kärlek är hemma och jag är lättad (då jag hatar att flyga och allt som har med det att göra) och glad. Nu ligger han vid min sida och sover sött. Världens vackraste. Jag kan sitta och titta på hans in och ut andningar hur länge som helst. Jag tröttnar aldrig. Min sleeping beauty. Godnatt! 

VITAMIN INJEKTIONER

Fortfarande krasslig och jag försöker nu på alla sätt och vis att bli frisk. Hoppas att ovan kan hjälpa mig något på traven! För i helgen kommer världens bästa tjejer till Göteborg och då har jag varken tid eller lust att vara sjuk. Oj vad jag längtar! Något jag också längtar till är morgondagen. Då kommer den stora vitamininjektionen hem, nämligen kärleken. Jiho, vilken vecka! 


EXPRESS YOURSELF


Om jag hade riktigt snygga spiror skulle jag dansa runt i den här byxdressen i sommar. Galet läcker!

Bild tagen från  www.whyred.com

SÖNDAGS BESTYR

Idag har jag haft en härlig söndag(även om min förkylning dock blivit värre). Gick upp i god tid, tvättade och städade sedan hela lägenheten. Gött när det väl är gjort. Sedan tog jag mig i kragen och sprang ner på stan där jag käkade sushi med fina Nina och tog en kaffe i lite för kallt solväder. Men jag ska inte klaga, det var ju i alla fall sol, och jag hade härligt sällskap! Nu blir det matlagning och mys i soffan.

LOVE

J A G S A K N A R D I G A L L T I D N Ä R D U I N T E ÄR H O S M I G 

TWINS

Ibland, eller ganska ofta händer det att vi som arbetar tillsammans slänger på oss samma plagg. Känns dock alltid lika komiskt. Men så är ju denna jacka en av de snyggaste från Whyreds vår/sommar kollektion enligt mitt tycke. Nu blir det räkor och cola framför teven. Trevlig lördagskväll! 

HÄLGA ÄR HÄR


Så då var helgen på ingång och jag vill bara önska Er alla en riktigt go och skön ledighet! Vädret ser ut att bli kanon, fantastiskt. Snart ska jag slänga mig i soffan, äta varma mackor och ha det allmänt gött som vi uttrycker oss i Värmland. Imorgon blir det jobb och sedan får tiden utvisa vad som sker. Hej så länge!

VIMMELMAMMAN

Småsjuk som jag är sitter jag så här på kvälls kvisten och tittar igenom de bloggar jag följer, orkar inget annat just nu. Vissa roliga, andra fokuserade på mode, och någon mer ledsam. Den sistnämda har fängslat mig otroligt, trots att jag inte har någon som helst relation med denna kvinna. 

Bloggen heter Vimmelmamman och handlar om Lotta som drabbats av cancer. Hennes ord om kampen och skräcken, hennes ständiga längtan efter att få vara frisk och hennes vardag har fångat min uppmärksamhet och gjort mig till en av hennes blogganhängare. Lotta Grey skriver inte bara målande, hon skriver rakt ur hjärtat. 

Jag tror att det är rädslan för att något liknande ska hända mig eller någon närstående som först fick mig så fängslad. Jag blev dock snabbt en beundrare av hennes mod och hennes ärlighet att så öppet berätta om sin vardag. Jag blir oerhört berörd, många gånger så berörd att tårarna rinner längs kinderna. Jag frågar mig själv hur jag kan gråta för någon jag inte känner? Men jag tror att jag redan vet svaret. För är det inte så, att det som är ens värsta mardröm, är något som man tvingar sig själv att möta då och då?

Jag fortsätter att följa Lottas blogg och håller tummarna att livet blir precis så som hon önskar. Måtte vinden ha vänt. 

Här hittar ni hennes blogg. http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/


SJUKLING

Jaha, då var det min tur att bli sådär härligt superförkyld. Ont i halsen, täppt i snoken och allmänt seg i kolan. Men vardagen rullar ju på trots det. Så fylld med alvedon ska jag snart leta mig till jobbet. Först blir det frukost med kärleken som snart beger sig på en längre arbetsresa. Ha en fin dag allesammans!

GÅRDAGEN

Gårdagen bestod mestadels av häng med goa vänner i deras härliga hus. Först firade som hastigast en släkting. Sedan bar det av till årets andra grillkväll hos fina vännerna Magnus&Ella tillsammans med massa andra vänner. Så gott och så mysigt! Tack! Förresten vet jag att andra bilden inte är superbra, tanken var att fokus skulle ligga på grillen,men kanske inte såå mycket! Vi avslutade dagen med en snabbvisit hos Lella&Erik och fick självklart chansen till att mysa med både Kiwi och Tindra. En fantastiskt trevlig dag och kväll helt enkelt! 

PÅSKEN I GBG










































Har haft en helt underbar påskhelg tillsammans med min familj(dock insåg jag att mamma aldrig fastnade på bild). Gårdagen bjöd på solsken och runt 20 grader. Vi njöt av kall öl och god plocktallrik på Avalons uteservering,underbart! Dagen kunde inte ha börjat bättre. Sedan fortsatte vi med årets första utomhus glass, vila och sedan en galet god påskmiddag.  Avslutade med ost tallrik och en film. Idag har kärlekens och mina föräldrar träffats för första gången. Kul och mysigt med utomhusfika på vår bakgård! Mina föräldrar åkte precis, jag saknar er redan! Nu blir det lugna gatan med en film och en göttepöse. Trevlig söndagskväll!


PÅSK I STUGAN

Så då var påsken 2009 här! Jag älskar allt som har med högtider att göra. Hänga med familjen, äta massa gott och fika med vänner. Så blir det också denna helg. Igår var vi på grillkväll hos bästa vänner, supergott och mysigt! Kelade en hel del med deras kattunge Kiwi (på fotot nedan) och hunden Tindra. Så otroligt gosig! Idag jobbade jag först och sedan kom äntligen mor och far. I år firar vi alltså påsken i Götlaborg. Ska bli så himla härligt att få rå om mina päron. Mysiga luncher på stan, rött vin, spel och massa snack. Jag är helt övertygad om att det blir en riktigt bra helg! GLAD PÅSK och kärlek till Er alla!



GRILL KVÄLL


Ikväll är det dags. Första grillningen för i år. Har längtat hela veckan, både till maten och sällskapet. Om det är något som indikerar på våren så är det väl ändå detta! Fantastiskt. Men först blir det lite jobb. Ha en härlig skärtorsdag vänner!

GUUUUUUUUULD!!

Skulle kunna skriva hur mycket som helst just nu. Lyckorus kallas det tror jag!! Och när man är glad finns det väl nästan inget bättre sätt att uttrycka sig genom att lägga till en svordom. Så här kommer den, jävlar vad gött denna vinsten satt! Vilken pärs sista minuten var! Just nu önskar jag att jag precis gick från Löfbergs Lila Arena med en bira i ena handen på väg till en guld fest utan dess like. Jag lovar, Karlstad kokar! Och jag somnar med ett leende på läpparna. Ett STORT leende. 

IKVÄLL SKA GULDET HEM TILL KD

Ikväll kan världens bästa Färjestad ta hem segern! Jag kommer sitta bänkad och hålla tummarna hårt hårt hårt. Men inte kan vargarna från Karlstad missa chansen att ta hem guldet på hemma plan, nej, vi säger så. Nu blir det en dag på jobbet innan guldfesten förhoppningsvis drar igång! "Lila gula är dem bästa heja heja heja Färjestad!"

Bild från aftonbladet.se

KVÄLLS BESTYR

Så har vi storhandlat inför påsken. Massa godsaker fyller nu våra skåp. Mums! Är extremt sugen på allt det onyttiga, så det fick bli varma mackor till kvälls mat. Konstigt nog har jag blivit ännu mer sugen på allt sådant sedan jag börjat träna igen. Hur går det ihop? Tänkte köpa mig lite kokböcker för att få inspiration och nytt tänk gällande maten. Men det börjar jag med, ja vem tusan vet när. På torsdag blir det i alla fall årets första grillkväll med goda vänner. Behöver jag säga att jag längtar till både sällskapet och maten! Från den ena saken till den andra så spelar FÄRJESTAD just i detta nu en av alla finalmatcher, så nu måste jag bege mig till teven. HEJA LILAGULA!!

SWEET DREAMS

Avslutar dagen med ytterligare ett foto från förra sommaren. Det är en magisk känsla när dimman smyger sig ut genom vassen. Med denna bild i tanken kommer jag somna gott och drömma mig bort till varma sommarkvällar. 

GALET GLAD!

Har haft en helt underbar helg i Oslo tillsammans med kärleken och bästaste vänner! Tack godingar. Vi kommer strax tillbaka!  Min bloggning har inte varit den bästa på sista tiden varken med text eller bild, men det ska det numera bli ändring på! Massa inlägg ska det bli. Då jag som sagt varit bortrest och inte använt min blogg hade jag helt missat att jag gått och VUNNIT Ray Ban tävlingen jag för någon vecka sedan deltog i. Jag som aldrig vinner något, jiho!! Grymt trevlig måndags surprise! Tack snälla Veckorevyn. Jag är otroligt glad och fasen lite stolt. God kväll!



OSLO HELG PÅ INGÅNG

Idag har första ölen intagits på Tranquilos uteservering. Gött som vi säger i Värmland! Våren är äntligen på ingång och jag njuter i fulla drag! I helgen blir det besök i Oslo. Ska bli superkul och mysigt! Att resa bort på en liten tripp är alltid välkommet. Tydligen ska vädret blir bra också, så jag hoppas på mys på uteservering med massa tjejsnack! Helgen kan inte bli annat än bra! Ha en underbar helg vänner! 

RSS 2.0